phantom-modul-gsm-alarma-microfon

Modul GSM pentru sistem alarma. Phantom GSM Box – SMS sau apel la alarma

Modulul GSM Phantom Box este un dispozitiv care informeaza utilizatorii despre starea sistemului de alarma antiefractie al imobilului si poate controla un dispozitiv electric (open collector).
Modulul GSM Pantom Box foloseste reteaua GSM pentru transmiterea evenimentelor generate de intrari de la sistemul de alarma, catre utilizatorii autorizati, pentru a efectua setari si pentru a controla un dispozitiv electric /electronic.

Despre modulul GSM Pantom Box:
– are doua intrari digitale (normal deschis) numite Zona1 si Zona2.
– poate controla, de asemenea, un dispozitiv electronic la primirea de mesaje text SMS corecte de la unul dintre utilizatorii autorizati. De exemplu, utilizatorii pot activa sau dezactiva sisteme de incalzire, iluminat, ridica porti, jaluzele, pot bloca pompa de benzina a unui autovehicul, etc.
– memoreaza setarile daca exista un esec temporar de energie electrica. Odata initializat, modulul va functiona 24h/24h.

– Phantom Box contine un microfon si pute?i apela oricand si de oriunde prin intermediul retelelor GSM, sa ascultati ce se intampla in zona securizata.

– Phantom Box GSM se ataseaza la sistemul de alarma fie el pentru masina, imobil, motocicleta sau chiar sistem de alarma pentru casa/apartament si functioneaza cu ajutorul unei cartele (SIM) prepay sau abonament din orice retea: Cosmote, Orange, Vodafone.

– Pe scurt: –
Modulul Phantom GSM Box va poate apela pe telefonul mobil (apel si/sau SMS) de fiecare data cand sistemul de alarma este in stare de alerta. Puteti respinge apelul sau puteti accepta apelul,insa daca apelul este acceptat (adica raspundeti la apel) veti putea asculta ce se intampla in zona apropiata sistemului de alarma.

!!! Puteti apela oricand modulul Phantom sa ascultati ce se intampla in zona securizata.(din zona sistemului de alarma fie el pentru casa, masina sau chiar motocicleta)

Modul GSM Phantom BOX:
Pret: 409.9 RON (TVA Inclus)

Pentru orice nelamurire sau daca doriti mai multe detalii despre acest modul GSM nu ezitati sa ne contactati.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.