Tehnologia HDCVI 3.0 a fost lansata de cei de la DAHUA

In acest an, Dahua, unul dintre principalii producatori de sisteme de supraveghere video, la nivel mondial,  a lansat HDCVI 3.0, noua generatie a solutiei HD analogica.

Prima generatie a acestei tehnologii a fost lansata in 2012, revolutionand inca de atunci sistemele de supraveghe video analogice. Inovatia consta in faptul ca se putea folosi cablul coaxial pentru transmiterea imaginilor provenite de la camerele de supraveghere video HDCVI, la rezolutii de 720p sau chiar 1080p.

COMPATBILITATE COMPLETA

Noile DVR-uri produse de Dahua, denumite XVR, sunt compatibile cu majoritatea tehnologiilor disponibile la ora actuala: HDCVI, HDTVI, AHD, IP sau ANALOGICA. Astfel, nu sunteti limitat doar la anumite produse, iar in cazul in care doriti sa upgradati sistemul vechi, XVR-urile sunt solutia ideala.

SIMPLITATE IN INSTALARE

Dahua HDCVI 3.0 ofera aceeasi simplitate in instalare ca si in trecut, folosind cablul coaxial sau chiar UTP. In plus, incepana cu aceasta varianta a tehnologiei, alimentarea poate fi trimisa pe acelasi cablu coaxial, eliminand astfel cablul de alimentare.  Un alt avantaj oferit este marirea distantei maxime la maxim 1200 metri, folosind cablu coaxial de 75 Ohm, cu rata scazuta de distorsiune a semnalului video.

REZOLUTIE Ultra HD

Prima tehnologie analogica HD ce ofera rezolutie Ultra HD de 4 Megapixeli pe cablu coaxial este tot HDCVI 3.0. Avand rezolutii mari, pentru a facilita transmiterea informatiilor, economisi latimea de banda si totodata spatiu pe hard disk, XVR-urile au implementata compresia H.265, economisind pana la 50% latime de banda. In plus, a fost lansata si Dahua Starlight, o alta noua tehnologie  ce ofera posibilitatea obtinerii unor imagini foarte bune chiar si pe timpul noptii, la o iluminare scazuta de 0.008 Lux si 120dB WDR, dar momentan doar la rezolutia de 2 Megapixeli.

FUNCTII INTELIGENTE

Identificarea fetelor, numarare de persoane, harta a traficului pentru persoane, urmarire inteligenta si studierea inteligenta a scenei supravegheate sunt cateva dintre functiile inteligente ce vin cu tehnologia HDCVI 3.0, pe langa cele baza: lipsa obiect, obiect abandonat, schimbarea scenei sau intruziune. Dahua anunta ca sunt incluse si functii precum alarmare in cazul suprasarcinii sau chiar dezaburire.

 

In curand, tehnologia HDCVI 3.0 va ajunge si in Romania si implicit echipamentele compatibile vor aparea in ofertele noastre. Doriti sa aflati cand putem sa va oferim instalarea unui sistem de supraveghere video cu aceasta tehnologie? Contacteaza-ne!
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.